Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

miercuri, 28 aprilie 2010

Asa ne trebuie!? Fraieriti, in tara noastra

Nu stiu ce sa mai cred! Cum poate sa faca Ministrul Invatamantului o asemenea magarie? Tocmai a elaborat un proiect de lege potrivit caruia, printre altele, ar trebui sa se asigure transport si masa gratuite elevilor maghiari care studiaza in alta localitate decat in cea in care locuiesc.

Ceea ce eu imi doresc este ca aceasta lege absurda sa nu fie votata in Parlament. De ce? Pentru ca primul cuvant care mi-a venit in minte cand am citit stirea a fost "discriminare". Mi s-ar parea corect ca si elevii romani sa aiba aceleasi beneficii. Cu ce sunt ei mai prejos? De ce ar fi maghiarii mai speciali?

Poate pentru ca stiu sa lupte pentru drepturile lor, comparativ cu noi, care nu stim sa ni le cerem pe ale noastre si poate pentru ca, dincolo de aruncarea unor pareri pe site-urile ziarelor si pe bloguri, nu vom interveni altcumva.

4 comentarii:

Geocer spunea...

Unde poate fi citit acest proiect de lege?

Flory spunea...

http://www.jurnalul.ro/stire-special/limba-romana-sacrificata-de-dragul-majoritatii-542176.html

acesta este lik-ul unde puteti citi stirea.

Geocer spunea...

Merci, ma duc sa citesc. Poate fac si eu un articol din chestia asta !

Flory spunea...

Spor la treaba!