Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

duminică, 25 aprilie 2010

Vreme frumoasa, pofta de viata....

In sfarsit a venit primavara. Nu stiu cum si prin ce minune, dar niciodata nu am asteptat-o atat de mult. Aveam impresia ca nu o sa mai scap de haine groase si ca nu o sa mai fiu vreodata nerabdatatoare sa ies din casa. Din pacate sau din fericire, sunt genul de persoana cu o stare de spirit care se lasa foarte usor influenta de vreme. Poate ca sunt meteosensibila:). Prima data am auzit acest cuvant de la un fost profesor de la facultate, acum cativa ani. Mi s-a parut amuzant, dar de la o vreme am inceput sa cred ca mi se potriveste aceasta denumire a cauzei starii mele de spirit.

Strada pe care locuiesc pare sa fie alta si peisajul imi pare strain, dar imi lumineaza privirea oridecateori merg pe trotuar sau ma uit pe fereastra. Chiar daca stau de ceva vreme in Londra, doar primavara, cu toate schimbarile ei, m-a facut sa ma indragostesc de oras.

Cel mai mult sunt invidioasa pe cei care stau la soare, tolaniti, pe iarba verde din parcuri. Maine sunt libera, dar de astazi a inceput sa ploua, temperatura a mai scazut cu cateva grade si maine e posibil sa fie la fel. De azi dimineata, nu ma gandesc decat cum sa fac sa ajung mai repede intr-un parc si sa uit de mine, intinsa, la soare. Asa imi incarc bateriile cel mai bine.

Niciun comentariu: