Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

miercuri, 10 decembrie 2008

De ce nu mergem la teatru?!


Nu doar odata am fost criticati, noi tinerii, ca nu acordam destula atentie culturii si ca suntem ahtiati dupa navigarea pe internet. Este foarte simplu sa generalizezi, sa pui etichete, fara sa cunosti adevaratele motive pentru care ne comportam in acest fel .


Oricat de grabita as fi fost, nu am putut sa nu observ afisele care anuntau concertul lui Stefan Hrusca sau spectacolul cu Maia Morgenstern. Sunt sigura ca, la fel ca si mine, au fost multi altii care s-au gandit sa mearga sa-i vada pe acesti renumiti artisti, dar care, atunci cand au vazut preturile biletelor, s-au razgandit. Am mers chiar la casa de bilete sa intreb daca exista reduceri pentru studenti. Am primit raspunsul pe care il asteptam: fara reduceri. Locuri libere mai erau destule, desi nu mai este asa mult pana la spectacole. Se pare ca organizatorii prefera sa aiba salile goale, decat sa ofere bilete la preturi accesibile. Pentru un student, sa platesca 50 lei, pentru a sta in primele randuri sau 30 lei, pentru un loc mai in spate, este destul de mult, in conditiile in care plateste chirie sau camin, taxa la facultate si mai are si alte cheltuieli.


In concluzie, este doar vina noastra? Eu cred ca nu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Eu stau în Cluj şi am observat că preţul biletului este influenţat de numele piesei şi în special de cine joacă.
De exemplu la Străini în noapte unde Florin Piersic şi Emilia Popescu ocupă un rol important cel mai ieftin bilet e 50 de lei.
Şi într-un final aleg piese experimentale (aici plătesc 7,5 lei) unde nu mă simt sufocat de snobi. Mulţi vin să îl vadă pe Piersic şi mai puţin să vizioneze spectacolul.