Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

duminică, 19 octombrie 2008

Tipic pentru Romania

Timp de 3 ani m-am deplasat constant cu autobuzul, din Autogara Sud.In tot acest timp nu s-a schimbat nimic.Totul arata jalinic, la fel cum era cu mult timp in urma.Dar, daca stau mai bine sa ma gandesc... s-a schimbat ceva: s-au adancit gropile...si in rest nimic.
Vantul se joaca in voie cu hartiile, la fel ca niste copii, ai caror parinti sunt plecati de acasa. Singurii care animeaza atmosfera anosta, gri sunt porumbeii, care spre deosebire de oameni, vizibil plictisiti si "incantati" de calatoria pana acasa, se agita sa gaseasaca mancare.
Comparativ cu aceste vietati, oamenii par resemnati.Nu le pasa daca se impiedica in bagaje, daca se vor imbulzi din nou sa prinda locuri sau daca platesc prea multi bani. Pretul serviciilor creste, insa calitatea acestora lasa de dorit.Tipic pentru Romania!
Dar ne meritam soarta! Rare sunt situatiile in care ne putem mobiliza si ne concretizam cererile.Chiar daca se intampla sa preia cineva intiativa de a incerca sa rezolve o problema,nu este urmat de nimeni: " De sa fac eu cum spune X?Lasa, ca stiu eu cum e mai bine!".Ba mai mult chiar, este ridiculizat.De vina este doar mentalitatea.Ea este de vina pentru declansarea in lant a unor serii de probleme.Tipic pentru Romania!

Niciun comentariu: