Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

duminică, 12 decembrie 2010

Imagine Reuters
Nu vreau sa ma gandesc la ce urmeaza. Protestul studentilor de saptamana trecuta a creat victime, dar si panica. Turistilor le este teama sa mai viziteze centrul Londrei si au grija sa verifice, inainte sa plece din hotel, daca mai au loc proteste la metrou sau daca studentii mai ies in strada. Aberanta decizie a guvernului de a majora taxele de studiu la 9 mii de lire pe an, intentia de a disponibiliza vanzatorii de bilete de la statiile de metrou, precum si alte evenimente negative au condus la o stare de tensiune care tinde sa se accentueze, incet, dar sigur, care arde mocnit. Fetele insangerate ale studentilor, jandarmii cazuti pe strada, imi amintesc de revolutie si de toate consecintele dureroase si rusinoase ale ei. Conform presei engleze, studentii ameninta cu proteste repetate, chiar daca legea majorarii taxelor a fost votata, iar angajatii de la metrou isi vor opri activitatea pana cand vor obtine o decizie favorabila. Cum metroul este cel mai rapid si des utilizat mijloc de transport, Londra va fi din nou paralizata, iar mersul la serviciu, un calvar.

3 comentarii:

Mădălin Ciortea spunea...

Este un protest pe cat de indreptatit pe atat de violent reprimat. Aceste evenimente ma duc cu gandul la Clubul Bildenberg.

Flory spunea...

Nu putem stii cine se afla in spatele acestor evenimente. Lumea este usor de condus si de influentat.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!