Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Voi cat de stangaci sau uituci sunteti?

Mi-am propus de foarte multe ori sa fiu mai relaxata si sa nu ma mai agit pentru orice nimic. Exagerez, de multe ori, acordand importanta unor lucruri fata de care altii nu dovedesc nici cel mai mic interes.
Uneori, sunt cu capul mult prea adannc printre nori si mult prea stangace. Cand imi dau seama de ceva ce nu am facut corect, simt ca totul se prabuseste, pentru moment in jurul meu.
Ma intreb ce se intampla cu mine. In ultima vreme incep sa imi raspund singura, mai ales dupa ce vad cum oamenii uita lucruri, uita amanunte, uita ce au de facut, complet. Vazand cum lucrurile se desfasoara in viata mea, am inteles ca pur si simplu faptul ca uiti sau pierzi este o chestie inevitabila, incontrolabila. Nu stiu daca asta se intampla numai celor care traiesc in societatea de astazi. Doar ca unora li se intampla cam des.
Alarma si "memento" de la telefon, notitele puse pe tastatura la serviciu, "to do list" in calculatorul de acasa, notitele din calendarul de pe perete, lista pentru cumparaturi sunt cateva lucruri foarte importante si eficiente, fara de care nu as putea sa supravietuiesc. Daca inainte eram un critic aspru al celor care uitau, intarziau sau pierdeau ceva, acum fac parte din tabara lor.
Voi ce "metode" eficiente anti-uitat folositi? Sunt curioasa!

Niciun comentariu: