Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

duminică, 20 iunie 2010

S-a intors lumea pe dos!

De cate ori nu ati auzit expresia asta?
Asta imi vine sa zic de fiecare data cand trebuie sa pornesc centrala si cand inghet, la propriu, dimineata cand plec la serviciu. Suntem in luna iunie. Mai e putin si trece vara si eu nu am avut timp sa ma bucur de cateva zile caldute.

Cand ploua in Londra si e torid in Romania, ma bate gandul sa ma teleportez... pentru cateva ore. Apoi ma razgandesc...

Nu-mi place cand vremea are influenta asupra mea. Cand aveam incredere in prognoza BBC ma trezeam cu pofta de viata, dar imi disparea imediat ce ma uitam la frunzele copacilor batute de vantul aproape nelispsit din peisajul meteorologic. Dupa ce m-am convins ca specialistii BBC fabuleaza, port garderoba dupa mine: tinuta de dimineata si tinuta de dupa-amiaza. Asa, nu simt nici frigul patrunzator de dimineata si nici nu ma mai sufoc din cauza caldurii, uneori cam scumpa la vedere, ce-i drept.

Un comentariu:

Tzipi spunea...

Macar voi aveti si caldura... La noi frigul nu se mai opreste . Caldura efectiv avem maximm 1 luna/an. Restul de 2 din timpul verii, sunt un soi de primavara tarzie. Sau ploua.