Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

miercuri, 31 martie 2010

I'm confused!

Detest intarzierile mijloacelor de transport in Londra. Cand te grabesti mai mult si cand iti e lumea mai draga, te trezesti ca nu circula un metrou, ca o statie este inchisa, ca trebuie sa schimbi trenul sau metroul cu autobuzul si sa faci un drum de o ora in 2 ore si jumatate, si asta in cel mai fericit caz!


Ca si cum nu ar fi suficient ca ti se dau planurile peste cap, uneori mai ai parte si de angajati in transporturi care nu stiu pe ce lume traiesc, care sunt plictisiti sau turmentati si confuzi. Abia scoti, daca scoti, cateva cuvinte de la ei, care iti vor fi de mare folos: "I'm confused". Asa mi s-a intamplat intr-o zi de luni, inainte de a ajunge acasa, dupa ce am petrecut mai mult de 6 ore pe drum. De la un turmentat, am trecut la un plictisit, din cauza caruia puteam sa pierd metroul, gata sa plece la cativa metri in fata mea.

Un comentariu:

DUTA spunea...

Si ei se cred acolo 'first world' uitandu-se de sus in jos la cei din 'third world'.