Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

sâmbătă, 22 august 2009

Monicaca, studenta eminenta?

Da. Asa reiese de pe site-ul SNSPA. Columbita este prima pe lista admiterii ID, la Faculatetea de Comunicare si Relatii Publice. Parca o vad peste ceva vreme conducand campania electorala a Tribunului, Becali, Base sau a vreunui Obama de Romaniei... ca tot il asteapta concetatenii nostri ca pe Dumnezeu.
Sincer, nu stiu cum de i-a venit doamnei Columbeanu o astfel de idee, dar din cunostintele mele umile, pentru a-ti construi o cariera in domeniu, e nevoie sa stii sa vorbesti, din toate punctele de vedere, sa iti sustii un punct de vedere pana la capat, nu sa-ti iei jucariile si sa pleci. Dar, poate, daca trece des pe la scoala, invata si lucrul asta si poate chiar devine un profesionist!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cand bosorogu' de barbat-tu' are bani sa ingroape tot SNSPA-u'si inca ceva din UB, da-mi voie sa cred ca poti fi si studenta "emininke" si gloaba in "elita sociala".

Flory spunea...

Da, Carmen! Din nefericire, exista foarte putine persoane care tin la coloana vertebrala si stiu ce inseamna demnitatea...