Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

marți, 31 martie 2009

Unde mai este pofta de viata?


Este o intrebare pe care am inceput sa mi-o pun din ce in ce mai des. Se intampla frecvent sa vad studentii cum vin la cursuri fara niciun chef de conversatie, de a face si altceva decat sa stea cuminti in banca si sa astepte profesorii. Mi se pare anormal sa se comporte asa de la varsta asta. Oare ce se va intampla cu aceste persoane peste cativa ani, cand grijile cotidiene poate vor fi coplesitoare?


O profesoara a unei prietene, care are deja o casnicie si doi copii, a fost la fel de uimita vazandu-si studentii tot timpul plictisiti si le-a spus, fara menajamente: " Fi-var tineretea a dracului!". Si avea dreptate! Cu anii astia, care sunt cei mai frumosi, cum mai toti care tanjesc dupa ei spun, nu o sa ne mai intalnim. Asa ca, ce rost are sa nu ne bucuram de ei si sa nu ne mai comportam ca si cum ar fi o povara? Cum ar fi oare sa lasam toti grijile si supararile acasa si sa incercam sa zambim mai mult si sa ne facem mai placuti unii pentru ceilalti? Traim o singura viata si doar de noi depinde daca stim sa o traim frumos!

6 comentarii:

Simion Alexandru spunea...

Knd ai facut ultima oara ceva iesit din normal?

Flory spunea...

Depinde ce intelege fiecare prin "ceva iesit din normal". Am facut si un asfel de lucru, destul de recent.Din punctul meu de vedere, nu trebuie sa faci mare lucru pentru a simti ca traiesti cu adevarat. Doar trebuie sa-ti schimbi atitudinea

Geocer spunea...

Cand eram eu student, abia asteptam sa terminam sesiunea ca sa dam o fuga la munte sau la mare. Fiu-meu abia asteapta sa termine sesiunea ca sa stea toata ziua si sa joace WoW p net.

Adrian spunea...

mereu va fi un moment de liniste, ca sa putem o lua de la inceput...

Cristian Lisandru spunea...

Îmi place blogul, l-am descoperit din întâmplare... Ca să trăieşti cu adevărat este de ajuns să guşti viaţa în fiecare zi. Fără teama că te-ai putea îngrăşa. La bună recitire!

Flory spunea...

Multumesc foarte mult!