Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

miercuri, 11 martie 2009

Pro sau contra iubirilor pe Internet?

Astazi am avut o zi destul de lunga la scoala. Mai mult decat atat, nu a fost nici foarte interesanta, cu exceptia ultimelor 2 ore, cand un prefesor a reusit sa retina atentia cu ceea ce spunea. La un alt curs, mai exact "Cultura si civilizatie contemporana", doamna profesoara a adus in discutie si iubirea pe Internet. Considera ca este imposibil ca doi oameni sa se iubeasca si sa porneasca o relatie de lunga durata doar comunicand virtual. In opinia doamnei, pot fi considerate mult mai eficiente si mai durabile casatoriile "aranjate".

Din punctul meu de vedere, cuplurile care se formau pe vremuri, din dorinta parintilor si pentru ca unul ar fi pentru celalalt partener "o partida buna", erau trainice doar pentru ca femeile nu aveau voie sa se razvrateasca impotriva a ceea ce le era dat. Daca doi oameni ajungeau in fata altarului, nu insemna in mod obligatoriu ca se iubesc sau cel putin, se plac. In schimb, in cazul iubirilor pe net, nu cred ca se poate ca doua persoane sa ajunga sa faca un pas asa de important, cum este casatoria, daca nu se iubesc, daca unul nu crede ca celalalt este potrivit pentru el. Astazi se pune un mare pret pe comunicare si pe compatibilitate. Imi este greu sa cred ca, in zilele noastre, cineva ar mai accepta sa imparta patul cu cineva langa care sa aiba cosmaruri, doar pentru ca "asa a zis mama sau tata".

3 comentarii:

EmaPirciu spunea...

Oricum, pe vremuri nu imparteau patul decat o data sau de doua ori pe luna...in rest, fiecare cu camera lui - ce e mult strica:)

Adrian spunea...

multi se ascund dupa o poza luata de pe net, vb cu aceea persoana si cand te intalnesti cu ea poti avea surprize...

Simion Alexandru spunea...

P net....mi-am cunoscut prietena cu care am stat 2 ani! Am invatat sa iubesc in timp! Nu a fost wow,folosesc cuvantul unei persoane ce mi-a dat peste nas! Dar a fost ceva! Venit din....banal! Uneori dragostea se poate invata,sau doar...a fost sa fie! Nu stiu sa-ti raspund! Nu-s in masura sa dau sfaturi la acest capitol! Poate pentru k ink imi lipseste acel ceva special! L-am intalnit,l-am pierdut,sau pot spune k a plecat singur!BIne singura! Nu merita...sau oricum kt a fost,mult mai scurt decat acei 2 ani,dar a meritat! M-a facut sa zambesc! Sa privesc viata altfel! Si m-a secat! Partea buna?! M-a facut sa crd! Exista dragoste! E acolo! Asteapta sa fie gasita! Dar stii oare unde sa o cauti?! Raspunsul e nu! Putem sta 10 ani cu cineva,k mai apoi sa realizam....cum naibii am pierdut atat timp! Refuz sa merg cu jumatati de masura!Sa ma mint singur k e bine,knd nu e asa! Si vreau ceva normal! Pkt....k nu e aproape!Nu e delok! ci imi ramane sa sper...