Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

luni, 26 ianuarie 2009

Legea junglei, inca la putere?!


Un loc. Acesta a fost marul discordiei, intre un barbat si o femeie. Barbatul spune ca se afla in autobuzul care, nu peste mult timp, trebuia sa plece spre Stefan cel Mare de o ora si jumatate. Cand a coborat sa cumpere ceva, pe locul lui s-a asezat o doamna. Desi i se spusese ca locul este ocupat, femeia nu a luat in seama acest lucru. Cand barbatul s-a intors de la magazin, i-a cerut sa se dea la o parte, dar femeiea nici nu a vrut sa auda. Apoi a inceput scandalul: lovituri, tipete, injuraturi. In tot acest timp soferul autobuzului privea linistit ‘spectacolul’. Vazand ca lucrurile se inrautatesc, le-a cerut scandalagiilor sa inceteze, pentru ca in caz contrar, nu vor mai fi luati acasa.


Nu este prima data cand se intampla un astfel de lucru. In autobuzele de pe acest traseu, locurile sunt totdeauna motiv de cearta intre calatori. Chiar daca vii din timp, e suficient sa cobori doua minute si iti poti lua adio de la loc!

4 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

o lume nebuna, o tara nebuna. in ce lume traim...

Bianca Matei spunea...

Romanii au mari restante la educatie... Atat cea din familie, cat si cea din scoala. De aici pleaca toate.

delta spunea...

Păi, trebuia să ia cu el scaunul când a coborât să facă respectivele cumpărături.
Măcar atunci era clar că scaunul este (doar) al lui...

ALEX spunea...

Magnifica foto Flori...bella...y expresiva...felicidades!!...un saludo