Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Simt, vad, retraiesc...

Mai e putin pana vine Craciunul. Afara miroase a zapada, chiar daca nu e. Si nici nu vreau sa fie. Nu aici, nu in Londra. Nu mai vreau haos, ca anul trecut...Casele de pe strada mea vestesc bucurie si imi arata ca am ramas in urma cu pregatirile. Am cumparat niste ingerasi si cu ce mai aveam ramas de anul trecut, am decorat un colt din casa, ascultand colinde.

M-am gandit la sarbatorile de acasa, cu fratii mei si la serile geroase, cu miros de sarmale si cozonac, cand mergeam la colindat, de mataniile pe care le faceam pe gheata si de staruinta noastra de a merge la toti cunoscutii.

In oras e forfota. Peste tot, fie ca mergi in magazine dimineata, in timpul zilei sau seara e tot timpul imbulzeala.
Lumea e foarte constiincioasa cand vine vorba de cadouri. Foarte multi oameni stau la coada sa li se impacheteze ceva sau poarta in mana pungi de cadouri sau poadoabe. Asta imi aduce aminte ca inca nu am cumparat tot ce mi-am propus si ca nici timp prea mult nu mai am.

Niciun comentariu: