Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

miercuri, 24 februarie 2010

Romanii, nice people...doar in tara lor

"Orice padure are uscaturile ei". Cred ca asta ar fi sloganul unei campanii, care sa reabiliteze, intai de toate, imaginea romanilor in lume, si apoi, sa promoveze frumusetile Romaniei. Din pacate, presa, atat nationala, cat si internationala, scoate tot mai des in evidenta partea negativa a natiei noastre. Oamenii care ar putea constiutui exemple pozitive, sunt uitati si activitatea lor este luata in considerare cand intr-o redactie este criza de subiecte.

Nu-mi place ca suntem discriminati si tratati ca o tara de oameni care stiu doar sa fure si care nu sunt capabili sa castige un ban cinstit. Fiecare roman ar trebui sa constintizeze ca are un rol de osebit de important intr-o tara straina: este ambasador. De aceea, inainte de a face apel la posibilii turisti, stimabilul ministru ai Dezvoltarii si Turismului, ar trebuie sa ia in calcul promovarea tarii, cu ajutorul romanilor.

In functie de comportamentul fiecaruia, banii investiti in promovarea turismului isi vor gasi sau nu utilitatea. Trebuie sa se uite ca "Romania este o tara frumoasa, dar ca este pacat ca e locuita" si trebuie sa fim demni sa locuim in aceste superbe tinuturi.
Cei care tind sa eticheteze gresit romanii, ar trebui sa-si vada "gunoiul din propria curte". A se vedea mizeria si proasta educatie a oamenilor pe care le intalnim, in aceeasi masura, atat in Bucuresti, cat si in Londra sau orice alta capitala din lume. si deci, ce avem noi in minus sau in plus, fata de altii, daca fiecare padure are uscaturile ei?

Niciun comentariu: