Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

joi, 1 octombrie 2009

Cornul si laptele, papa pentru catelusi

Imi plac tot mai mult copiii cu care intru in contact. Sunt parca tot mai inteligenti si mai inspirati. Pe langa faptul ca imi dau replici care ma lasa masca, ei mai fac si lucruri utile. Nu fac risipa pentru ca e criza. Si uite asa, chiar daca firmele cu care guvernul a incheiat contracte pentru "programul cornul si laptele" distribuie produse expirate sau vechi, micutii au gasit o utilitate pentru alimente: hranesc cateii de pe strada sau de acasa.

Mi se pare absolut revoltator faptul ca niste bisnitari isi permit sa puna in pericol vietile copiilor si sa profite in continuare de banii luati din buzunarele noastre, fara ca nimeni sa ii traga la raspundere. Cei care ar trebui sa se ocupe de lucrul asta si de multe altele, care ingroapa Romania in mizerie, isi strang jucariile si pleaca. Rusine!

Niciun comentariu: