Cine sunt eu

Fotografia mea
Cu capul pe umeri... mai mereu. Stiu cel mai bine sa fac haz de necaz... al meu sau al altuia pt ca life goes on:) Am terminat Jurnalismul, in Pitesti. Frumos oras... De ceva vreme, locuiesc in Londra.

duminică, 27 februarie 2011

marți, 1 februarie 2011

Foamea bate panica

Toata atmosfera de zi linistita de weekend s-a transformat intr-o stare generala de panica. Eram intr-un restaurant, dintr-un centru comercial din Wimbledon, cand, o alarma ce anunta un incendiu tocmai a inceput sa sune.
In cateva momente, iesirea principala a inceput sa se inchida automat. Dar, cateva adolescente, care aparent au uitat de iesirile de urgenta, s-au inghesuit sa iasa si au fost prinse de usa metalica.

Dupa ce ne-am vazut afara, din marea cladire inca mai ieseau oamenii cu mancarea in mana sau doamnele de la coafor, cu prosoape pe cap. Pompierii au ajuns neintarziat si au constatat ca alarma a pornit din cauza unei portii de mancare, uitate in cuptorul cu microunde, de un angajat al magazinului Debenhams.

Politistii ”au aterizat” si ei la fata locului, plictisiti, dar gata de actiune, teoretic. Chiar daca pompierii abia ajunsesera, portile Centre Court erau inchise,iar alarma inca mai suna, fie ca pentru ca erau infometati sau isi doreau sa-si continue maratonul de cumparturi, o parte din oameni au format o coada, petru a afla de la politie cand vor fi lasati sa intre din nou din nou in cladire.

Cum nu eram infometati si aveam cumparaturile facute deja,noi ne-am indepartat de locul cu pricina si ne-am urmat planul de bataie pentru ziua respectiva.